Dagens speltips | Sverige mot Tjeckien | Träningslandskamp
Speltips

Sverige mot Tjeckien

Fotboll, Träningslandskamp
Spelmarknad:
Sverige - Tjeckien
Tips:
X
Odds:
3.25
Spelstopp:
29 March 20:30
Spela här!
100 % upp till 1200 kr i sportbonus

Man vet att det är en lugn idrottsdag nr höjdpunkten är Sverige mot Tjeckien i en jävla träningsmatch på Friends Arena. Det måste vara goda möjligheter till ett kryss här och de 3.25 gånger pengarna som Oddsautomaten betalar är bra.

Sverige lyckades på något mirakulöst sätt ta sig till EM-slutspel trots att de är det sämsta landslag som någonsin snörat på sig ett par Adidas Predator Accelerator. Sverige förlorade som väntat mot Turkiet i förra veckans träningsmatch, men det var på bortaplan och enligt Erik Hamrén fanns det ljusglimtar.

Jag kan inte speciellt mycket om Tjeckien men jag kan inte tänka mig att de ska vara ett sämre lag än Sverige. Träningsmatcher är svårlösta men för mig slutar den här matchen 0 – 0 eller 1 – 1 väldigt ofta. Det måste vara fruktansvärt tråkigt att spela en träningsmatch i slutet av mars och det här kommer att bli en avslagen tillställning väldigt ofta.

Ni skulle inte kunna betala mig tillräckligt för att jag ska se den här matchen, men jag tänker ta betalt genom att slänga in en rejäl slant på krysset här.

Spela här!
100 % upp till 1200 kr i sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.