Speltips | Damkronorna mot Tjeckien | Hockey-VM
Speltips

Sverige mot Tjeckien

Ishockey, VM
Spelmarknad:
Damkronorna - Tjeckien
Tips:
2
Odds:
5.80
Spelstopp:
29 March 02:00
Spela här!

Damkronorna inleder sitt världsmästerskap natten mot tisdag. De möter Tjeckien i öppningsmatchen och jag tror de kan få lite problem.

Spela på damkronorna med 1000 kr i bonus hos Betsafe här!

Vi kan väl börja med att konstatera att jag inte har en aning om det tjeckiska laget här. Det här är ett spel som baseras helt på damkronornas potential. Jag tror nämligen inte att de har speciellt mycket att hämta i den här turneringen och spelar Tjeckien till 5.80 gånger pengarna.

Damkronorna var bedrövlig under hemma-vm förra säsongen och de hade rejäla problem med stornationer som Japan och Tyskland. Om jag förstår det hela rätt pågår det en rejäl satsning på damhockeyn vilket naturligtvis är bra. Men det faktum att förbundet plockat in Leif Boork för tt leda den visar att de inte bryr sig det minsta om utvecklingen av det landslaget. Boork är en gammal jävla gubbe som inte kan det minsta om modern hockey.

De förlorade genrepet mot Kanada med 9 – 0 vilket naturligtvis är väldigt talande om kapaciteten hos det här laget. Jag hade även ett öga på sm-finalen där flera ledande spelare var med. Varken Pernilla Winberg eller Emma Eliasson var speciellt bra och ligan har dominerats av internationella spelare. Det är fullt möjligt att Tjeckien är ännu sämre, men till 5.80 tänker jag ge dem en chans.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.