Speltips | Sverige mot Ryssland | EM-kvalet
Speltips

Sverige mot Ryssland

Fotboll
Spelmarknad:
Sverige - Ryssland
Tips:
2 DNB
Odds:
1.90
Spelstopp:
9 October 20.45
Spela här!
Ingen sportbonus

I kväll så går Erik Hamréns grabbar sin andra match i kvalet till EM 2016. Ryssland står för motståndet och jag tror det blir väldigt svårt för Sverige att ta tre poäng här. Jag tror faktiskt att det blir svårt att ta någon poäng. Bet365 ger oss 1.90 på Ryssland med en liten försäkring i att vi får tillbaka insatsen om det blir oavgjort.

Det här känns som ett bra odds och jag spelar gladeligen. Det kan du också göra genom att besöka Bet365.com.

Sverige gjorde en bra insats senast mot Österrike. Men då var både Zlatan och Albin Ekdahl med. Ekdahl är stekhet och fantastisk i förra matchen och Sveriges klart bästa mittfältare i dagsläget. Zlatan var visserligen ganska osynlig senast men Österrike hade stenkoll på honom hela tiden. Det här öppnade stora ytor för våra yttrar som fick mycket att jobba med. Att Ryssland skulle sätta samma bevakning på Ola Toivonen tror jag inte och då kommer de även kunna stänga ner Zengin och Bahoui.

Capello bör komma till start med en ganska defensiv elva där målet är att ta en poäng. De kommer låta Sverige föra matchen och det är inte till Sveriges favör här. Sverige är dåliga i defensiven och Ryssland kommer kunna ställa om eller knoppa in en hörna. Jag tror att Ryssland vinner det här men jag föredrar att spela med instasten tillbaka vid oavgjort då jag tror att Capello kan vara väldigt nöjd med 0 – 0.

Sveriges elva:

Isaksson, Granqvist, Antonsson, M Olsson, P Bengtsson, S Larsson, Källström, Zengin, Durmaz, Bahoui, Toivonen

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.