Sverige mot Ryssland -
Speltips

Sverige mot Ryssland

Ishockey, Hockey-VM
Spelmarknad:
Sverige - Ryssland
Tips:
Båda lagen gör minst 2 mål
Odds:
1.64
Spelstopp:
5 May 16:15
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Ikväll väntar ett hett London-derby då Premier League står för en fredagsmatch. Vi väljer dock att avstå, och kollar istället på starten utav Hockey-VM och kryddar oddset lite extra.

Tottenham Hotspur gästar West Ham på Olympiastadion i England. Vi väljer dock att avstå från att tippa på matchen. Spurs är helt klart det bättre laget men The Hammers har spelat upp sig jämfört med i början av säsongen, och på hemmaplan i ett derby så känns matchen helt enkelt för oviss för att spela på dryga 1.30 odds för bortavinst.

När det däremot bjuds på en toppmatch i Tyskland i starten utav Hockey-VM så måste vi bara lägga ett spel. Det är Sverige som möter Ryssland i Köln och här finns det gott om offensiva krafter. Därför gillar vi “Båda lagen att göra minst 2 mål” till 1.64 odds. Lagen möttes för inte så länge sedan och då slutade matchen 3-3 (4-3 E.T efter att Landeskog avgjort i sudden).

För att krydda oddset extra så gillar vi speciellt hemmavinst för Häcken i mötet med serietvåan (!) Sirius. Häcken 4-0 slog IFK Göteborg i derbyt och har ett lag att räkna med denna säsong. Nykomligen Sirius har gjort det bra men ska här ses som ett överkomligt motstånd.

Vi får då ett odds på 2.69.

Lycka till!

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.