Speltips | Sverige mot Ryssland | Karjala Cup Hockey
Speltips

Sverige mot Ryssland

Hockey
Spelmarknad:
Sverige - Ryssland
Tips:
2
Odds:
2.20
Spelstopp:
6 November 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Karjala Cup drar igång med två matcher i kväll. Sverige möter Ryssland uppe i Dalarna och det mesta talar för en ganska tuff match här. Just nu får vi 2.20 på ryssen hos Betsson och med tanke på deras offensiva vapen så får vi nog se det som ett ganska bra odds. Oddset kommer från Betsson och om du vill öppna ett konto där kan du göra det genom att klicka på den här länken.

Karjala Cup är generellt en ganska svårtippad men jag har svårt att se hur Tre Kronor ska kunna hota Ryssland här om de kommer upp till 80 % av sin kapacitet. Ryssland kan ställa upp med Ilya Kovaltjuk och Alexander Radulov i powerplay och det skulle inte förvåna mig om de gör mål i hälften av alla sina powerplay under turneringen. Ryssland är i många avseende ett bedrövligt land. Men de kan fanimig lira hockey och det tror jag vi får se i kväll.

Sverige då? Pär Mårts har tagit ut ett ganska intressant lag och jag är framförallt nyfiken på att se vad Tom Wandell och David Ullström kan hitta på. Det ser bra ut framåt men av någon oerhört märklig anledning har Mårts valt att ta ut både Daniel Rahimi och Niclas Andersén i truppen. Det är ungefär som att Erik Hamrén skulle ta ut Kim Källström och Mikael Lustig till fotbollslandslaget, och så dum kan ju ingen vara….

Jag tror att vi får se prov på hur effektiva ryssarna kan vara och att de vinner med 5 – 2.

sveryss

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.