Speltips | Sverige mot Montenegro | EM-kval
Speltips

Sverige mot Montenegro

Fotboll
Spelmarknad:
Sverige - Montenegro
Tips:
2
Odds:
7.25
Spelstopp:
14 June 20.45
Spela här!

Erik Hamrén och herrlandslaget ska spela EM-kval mot Montenegro på söndag och eftersom jag kommer att vara i radioskugga ett par dagar så tänkte jag dela med mig av mina tankar inför matchen redan nu. Sverige är orimligt stora favoriter. Vi får 1.44 på hemmavinsten och jag har svårt att tro att det svenska herrlandslaget har 70 % vinstchans mot Grunden BOIS. Bortamatchen mot Montenegro slutade 1 – 1 och om jag minns rätt så var det väldigt jämnt. Det svenska herrlandslaget är bedrövliga på att spela fotboll och även om Erik Hamrén tog ett steg i rätt riktning när han lämnade Johan Elmander utanför truppen så ser det fortfarande jättetrist ut bakom Zlatan.

Sverige ska fortfarande vara favoriter men de 7.25 som vi får på Montenegro är för bra för att tacka nej till.

Under 2.5 mål betalar 1.68 och det känns som ett ganska bra spel. Montenegro kommer vara nöjda med en pinne här och även om de har ett par giftiga offensiva spelare så kommer de fokusera på att täta igen på egen planhalva. De kommer att ligga hårt på Zlatan och jag tycker inte att det finns tillräckligt med kvalité i landslaget för att de ska kunna såga sig igenom Montenegros försvarsmur.

Sverige behöver den här vinsten men rent speltekniskt tror jag att vi begår självmord om vi lägger slantarna på Erik Hamréns grabbar. Matchen sänds på kanal fem och det r avspark 20:45 den 14e juni.

Besök mobilbet.com om du vill rygga mina tips. De har en schysst deal där alla som öppnar ett konto får hundra spänn att spela för.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.