Speltips | Sverige mot Luxemburg | VM-Kval Fotboll
Speltips

Sverige mot Luxemburg

Fotboll, VM-Kval
Spelmarknad:
Sverige - Luxemburg
Tips:
Sverige över 3.5 mål
Odds:
2.10
Spelstopp:
7 October 18:00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Sverige ska städa av Luxemburg i helgens VM-kval och Unibet har boostat oddset för antalet mål som Janne Andersson mannar gör. Nu får vi 2.10 på att Sverige gör fler än 3 mål och det borde man kunna prova med gott samvete.

Unibet är Sveriges mest populära spelbolag och just nu kan du få spela Sverige till tjugo gånger pengarna mot Holland nästa vecka om du öppnar ett nytt konto.

Kvalspelet till nästa års VM-slutspel i Ryssland är minst sagt spännande. Med två omgångar kvar står Frankrike på 17 poäng, Sverige har 16 och Holland har 13 poäng. Sverige ska möta Luxemburg på hemmaplan och Holland på bortaplan i sina två avslutande matcher.

Frankrike har kvar Bulgarien på bortaplan och Vitryssland hemma.

Sverige behöver alltså hjälp från Frankrike för att nå en direktplats, men kvalet ligger nära till hands. Om Sverige slår Luxemburg med tillräckligt många mål kan landslaget till och med ha råd med en förlust mot Holland i sista omgången.

Det rimlig antagandet är att Sverige vill ge sig själva en så bra chans som möjligt inför sista omgången och då är allt annat än överkörning ett underbetyg. Luxemburg imponerade mot Frankrike senast och fick med sig en poäng från Toulouse. Känslan är dock att det var en anomali (finare ord för en bisarr jävla skräll). Sverige ska springa åttor runt kring Luxemburg och vinna med 5 – 0.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.