Speltips | Sverige mot Tre Kronor | Hockey VM
Speltips

Sverige mot Kazakstan

Ishockey, VM
Spelmarknad:
Tre Kronor - Kazakstan
Tips:
Magnus Nygren gör mål
Odds:
3.80
Spelstopp:
11 May 19:15
Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr

Sverige möter Kazakstan och även om Tre Kronor har inlett svagt bör de inte ha några problem med den här matchen. Vinnarspelen ser inte speciellt kul ut så jag spelar att Magnus Nygren gör mål till 3.80 hos Unibet.

Tre Kronor har sett fantastiskt dåliga ut i inledningen av turneringen. Johan Fransson spelar 55 minuter per match och hade knappt platsat i stockholmstrean. Framåt är det uddlöst och det blir med största sannolikhet respass i kvartsfinalen.

Ikväll möter Mårts grabbar Kazakstan och även om Tre Kronor har inlett svagt ska de vinna den här matchen. Kazakstan torskade mot Norge igår och de är väl tveksamt om de hade klarat av att stå emot damkronorna.

Vi har dock inget intresse av att spela Tre Kronor till mindre än 1.20 och då får man börja leta lite i oddslistorna. Jag har fastnat för ett spel och det är att Magnus Nygren gör ett mål. Värmlänningen har ett fruktansvärt hårt skott och med lite tid i Power Play bör han kunna smälla in ett slagskott.

Att “Nygga” gör mål betalar 3.80 och det borde vara bra. Jag lämnar dessutom in en scorecast där Nygren gör sista målet och att Tre Kronor vinner med 5 – 0. Den kupongen betalar 351 gånger pengarna hos Unibet och är definitivt värt en slant.

Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.