Dagens speltips | Sverige mot Kanada | Hockey VM
Speltips

Sverige mot Kanada

Hockey
Spelmarknad:
Sverige - Kanada
Tips:
Ö 7.5
Odds:
4.40
Spelstopp:
6 May 20.15
Spela här!

Om ni trodde att Barcelona mot Bayern München skulle vara kvällens hetaste match så trodde ni väldigt fel. En halvtimme innan de sparkar av på Camp Noü så har pucken släppts i Prag, och Tre Kronor har påbörjat sitt största test hittills i turneringen. Sverige tar sig nämligen an guldfavoriten Kanada som har kört över motståndarna i sina tre inledande matcher. Tyvärr för svensk del så tror jag att Kanada fortsätter på den inslagna vägen och kör över Sverige.

Tyvärr så är det lite väl låga odds på Kanada och handikapplinorna så dagens speltips blir att det blir över 7.5 mål i matchen. Det betalar 4.40 gånger pengarna hos mobilbet.com och med tanke på det som vi har sett tidigare i turneringen så tycker åtminstone jag att chansen till målfest är betydligt större än så.

Om du inte har något konto hos Mobilbet så kan du öppna ett här och få hundra kronor gratis att spela för! Läs mer om erbjudandet hos mobilbet.com.

Kanada har åkt till turneringen med ett offensivt balanserat lag och tanken verkar vara att alla fyra kedjor ska kunna generera mer offensivt än deras motståndare. Det här tankesättet har visat sig väldigt framgångsrikt (Sotji 2014 t ex). Lägg sedan till att Sverige ser bedrövliga ut i egen zon så finns det mycket som talar för en målrik match. Kanada kommer trycka tillbaka Sverige och det finns inte en möjlighet till att Rahimi, Kronwall, Klefbom och Klinberg orkar stå emot i egen zon.

Kanada vinner med 6 – 3 till slut. Sveriges mål görs av Jimmie Ericsson, Elias Lindholm och Oliver Ekman-Larsson. Oliver Ekman Larsson (och kanske John Klingberg) är för övrigt de enda två spelarna som hade platsat i Kanadas lag, vilket säger en hel del om hur bra lönnlöven är.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.