Dagens speltips | Sverige mot Italien | EM U21
Speltips

Sverige mot Italien

Fotboll
Spelmarknad:
Italien - Sverige
Tips:
1
Odds:
1.90
Spelstopp:
18 June 18.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Sveriges U21-landslag lyckades ta sig till EM i Tjeckien efter en bragdinsats mot Frankrike i sista kvalmatchen. Frankrike hade med sig 2 – 0 från första mötet och såg stenklara ut. Men Sverige ville annat och körde över grodätarna på ett blåsigt Örjans Vall. Det var kul att se och det finns onekligen kvalité i Sveriges trupp. Sverige möter Italien och även om jag inte tror att Italien kommer att göra sin bästa match så bör de ha tillräckligt med kvalité i laget för att de ska kunna rulla ut Sverige.

Italien betalar 1.90 hos Ladbrokes och de borde onekligen ha åtminstone ha 55 % vinstchans. Vill du rygga så klickar du på länken och besöker ladbrokes.com.

Många säger att det är John Guidetti som ska bära det svenska laget, vilket naturligtvis är trams. John Guidetti är dum nog att prova kycklingsushi och har inte gjort en match på ganska länge så att hålla honom före spelare som Kiese-Thelin och Hrgota är bara dumt. Med det sagt så ser det ut som att Sveriges offensiv kan ställa till det för en hel del lag, men Italien ser mycket mer välbalanserat ut.

Det är en viktig match för Italien och känslan är att de kontrollerar matchen och tar tre ganska säkra poäng. Jag hoppas att jag har fel men Italiens vinstchans är tillräckligt stor för att vi ska spela dem till 1.90.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.