Speltips | Sverige mot Italien | Avgörande kvalmatcherna inför VM
Speltips

Sverige mot Italien

Fotboll, VM-kval
Spelmarknad:
Sverige - Italien
Tips:
Under 1.5 mål
Odds:
2.70
Spelstopp:
10 November 20:45
Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr

Italien är det sista hindret innan VM-slutspelet i Ryssland. Sverige inleder det avgörande kvalet på Friends Arena på fredagskvällen och känslan är att det blir en väldigt tillknäppt historia. Unibet ger oss 2.70 på under 1.5 mål i matchen och det känns som ett ok spel.

Unibet är ett av Sveriges mest populära spelbolag. Om du öppnar ditt konto idag och sätter in 500 kr får du 1500 kr som du kan använda på Sverige mot Italien.

Sverige gjorde en riktig plattmatch borta mot Holland senast, men det går inte att lägga någon vikt vid det. Nu är det helt andra förutsättningar och känslan är att Sverige har hyfsade chanser över ett dubbelmöte.

Första matchen avgörs på Friends Arena och det borde bli en tillknäppt historia. Sverige kommer fokusera på att inte släppa in något mål och Italien borde nöja sig med att inte förlora bortamatchen.

När vi spelar under 1.5 mål betyder det att vi spelar på 0 – 0 eller 1 – 0 till något av lagen och det känns onekligen nära till hands. Oddset betyder att sannolikheten för under 1,5 mål behöver ligga runt 38 % och vi tror vi har en liten fördel i det här spelet.

Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.