Speltips | Sverige mot Island | Handbolls-VM
Speltips

Sverige mot Island

Handboll
Spelmarknad:
Sverige - Island
Tips:
1
Odds:
1.89
Spelstopp:
16 January 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Handbolls-VM drar igång ikväll och Sverige inleder turneringen med en tuff match mot Island. Unibet betalar 1.89 på blågult och med tanke på att det inte är fotboll så känns det som ett bra odds på de svenska herrarna. Du kan rygga spelet genom att klicka på den här länken.

Sverige skulle egentligen ha mött Förenade Arabemiraten i den här matchen. Men eftersom att VM spelas i Qatar och det är lite dålig stämning mellan just Qatar och Förenade Arabemiraten så lhar de valt att lämna återbud till turneringen. Det betyder som sagt att Sverige får möta Island direkt. De flesta experter är ganska eniga om att det är Sverige och Island som kommer att göra upp om andraplatsen i gruppen (bakom Frankrike) så det är en oerhört viktig match för Sverige.

Sverige vann senast som lagen möttes, men då var det träningsmatch och Island har fått tillbaka ett gäng nyckelspelare. Från det jag har förstått så ska Sverige var ett tempostark lag jämfört med Island. Om det blir som planerat att Sverige lyckas driva upp tempot så tror jag hårt på de svenska herrarna ikväll. Det gamla uttrycket “fart dödar” är högst aktuellt i Handboll och jag tror att Sverige springer sönder Island i kväll.

Matchen börjar klockan 19.00 och ni ser den på femman.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.