Dagens speltips | Sverige mot Holland | VM-Kval fotboll
Speltips

Sverige mot Holland

Fotboll, VM-Kval
Spelmarknad:
Sverige - Holland
Tips:
2
Odds:
2.30
Spelstopp:
6 September 20:45
Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag

Efter den bedrövliga EM-turneringen i somras är det dags för det svenska fotbollslandslaget att kvala till VM i Ryssland 2018. kvalet inleds hemma mot Holland och jag tror gästerna har bra chans. Jag testar Holland till 2.30 hos bethard.com.

Spela på kvalet hos Bethard med 1000 spänn i bonus här!

Sverige gjorde precis det som förväntades av dem under sommarens EM-turnering. Tyvärr betydde det att de var fantastiskt dåliga. Det har skett en hel del förändringar sedan EM och även om förbundet har gjort sig av med världens sämsta förbundskapten har de även förlorat en av Europas bästa spelare. Jag är oerhört skeptisk inför svensk fotboll och jag är väldigt tveksam till att det blir något VM-slutspel.

Första matchen spelas mot Holland, som har haft det väldigt tungt de senaste åren. De missade EM och kommer från en förlust mot Grekland. Sverige kan möjligen ta en poäng om allting stämmer, men jag tycker inte att oddsen reflekterar sannolikheten alls. Holland är fortfarande ett talangfullt lag och de borde ha väldigt goda chanser till tre poäng idag. Jag tror de har närmare 70 % chans på alla tre poäng idag och lirar holländarna till 2.30 hos bethard.com.

Vill du spela på svensk vinst kan vi rekommendera Betfair som har ett bra erbjudande för nya spelare. De har höjt oddset för svensk vinst till 10 gånger pengarna och där borde det finnas visst värde. 

Kolla in kampanjen hos Betfair här!

Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.