Dagens Speltips | Sverige mot Frankrike | VM-Kval
Speltips

Sverige mot Frankrike

Fotboll, VM-Kval
Spelmarknad:
Sverige - Frankrike
Tips:
2
Odds:
1.65
Spelstopp:
9 June 20:45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Sverige ska kvala in till VM nästa år och nu är det Frankrike som står för motståndet. Sverige har fortfarande hyfsade chanser på avancemang, men den här uppgiften borde vara lite för svår. Vi spelar Frankrike till 1.65 hos Unibet.

Unibet är ett av Sveriges mest populära spelbolag. Nu har du chansen att få en fin bonus där du får 1500 kr att spela med när du sätter in 500 kr.

När grupperna till VM-kvalet lottades såg det svårt ut för Sverige. Det va dock innan vi insåg att Holland är tvärusla. Efter fem omgångar ligger Janne Anderssons mannar på andraplatsen och poäng i den här matchen skulle vara guld värt.

Förutsättningar för Sverige ser ganska bra ut. Hemmaplan, gråmulet och franska spelare som precis börjat semestern. Problemet är dock att Frankrike har fruktansvärt bra fotbollsspelare, och känslan är att de skulle kunna skicka U17-landslaget och ändå ha en bra chans.

Unibet ger oss 1.65 på Frankrike vilket betyder att Fransmännen behöver 60 % vinstchans och vi tror den faktiska sannolikheten ligger ungefär 10 procentenheter högre än så.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.