Speltips | Sverige mot Frankrike U21 | EM-Kval
Speltips

Sverige mot Frankrike U21

Fotboll
Spelmarknad:
Sverge U21 - Frankrike U21
Tips:
2
Odds:
2.10
Spelstopp:
14 October 20.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Sverige ska försöka kvala in till U21-EM . Vårt U21-landslag möter Frankrike i bäst av två och ligger under med 2 – 0 efter första match. Matchen spelas på Örjans Vall i Halmstad och det kommer bli väldigt tufft för Sverige. Det enda som kan stoppa Frankrike är någon form av motivationsbrist. De har med sig 2 – 0 från mötet i Frankrike och det finns väl viss risk för att de ska ta lite lätt på den här matchen. Men om man tittar på hur spelet såg ut senast så kan jag inte tänka mig att spela mot Frankrike här. Det var klasskillnad.

Unibet ger oss superfina 2.10 på vinst för Frankrike och det är klart spelvärt. Du kan lämna in spelet och få en bonus värd 120 % av din första insättning hos Unibet här.

Frankrike är ett av världens bästa U21-landslag. De spelar en väldigt offensiv fotboll och gillar att fylla på med sina ytterbackar. De är obesegrade i kvalet och har slagit flera stornationer i tidigare turneringar. I senaste mötet körde de över Sverige och det hade kunnat bli större siffror. Sverige gick in i den första matchen med hopp om att spela 0 – 0 och det straffade sig. Sverige spelade en rak 4-4-2 och så fort de vann bollen skickade dom långt på vinst och förlust. Det här kunde Frankrike utnyttja och det var aldrig något snack. I kväll får vi nog se en lite annorlunda matchbild eftersom att Sverige måste vinna. Jag förväntar mig att Sverige flyttar upp positionerna och sätter en hårdare press på Fransmännen. Även om matchen spelas på en risig Örjans Vall i tio grader så tror jag att Frankrike är tillräckligt bra för att rulla bort ett aggressivt Sverige.

Frankrike vinner relativt komfortabelt och med 2.10 gånger pengarna på lappen sitter vi väldigt bra på det.

På helt andra ämnen. Gårdagen var ganska händelserik. Martin Ødegaard debuterade för norska landslaget. Inget speciellt med det tänker ni. Det hade det inte varit om det var för att Martin inte fyllt 16 än. En fantastisk talang som med lite träning kan bli lika bra som Pär Zetterberg 🙂 Vi får väl hoppas att han inte gjort en Nwankwo Kanu.

Lasse Lagerbäck etablerade sig som den absolut skarpaste fotbollshjärna vi har i Norden. 2 – 0 hemma mot Holland är precis så imponerande som det låter och nu ligger Island riktigt bra till för ett avancemang till EM. Det här kommer inte som någon överraskning för någon som vet vad fotboll går ut på. Lagerbäck vet hur man vinner och nu är det väl på tiden att vi erkänner att han är bättre än både Erik Hamrén och hans förbannade jävla scarf.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.