Speltips | Sverige mot Finland | Junior-VM
Speltips

Sverige mot Finland

Hockey
Spelmarknad:
Sverige - Finland
Tips:
1
Odds:
1.43
Spelstopp:
2 January 21.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Tjenare och gott nytt år. JVM är  i full gång och ikväll har vi kvartsfinalerna att se fram emot. Sverige ställs mot Finland klockan 21.00 i kväll och jag tror att Grönborgs grabbar har en bra chans mot lejonungarna från öst. Just nu får vi 1.43 på Sverige av Betsson.com. Betsson.com är ett av de bättre bolagen när det kommer till JVM och det bör finnas lite värde i oddset.

Här kan du öppna ett konto och ta rygg på spelet.

Sverige gick felfritt genom gruppspelet och avslutade med en övertygande seger mot Schweiz. Trots att de tog full pott är det en del saker som inte riktigt har stämt. Försvarsspelet lämnar en hel del att önska och Sverige måste bli mycket tajtare i egen zon om de skua gå långt i den här turneringen. Farmåt tycker jag att det ser bra ut. De har bra fart på rören och jag gillar sättet som de går till anfall på.

Jag har inte sett alla Finlands matcher men det är tydligt att de har skickat ett sämre lag än förra året, då de vann guld. De har blivit av med sina två största stjärnor och de talanger som fyller på verkar vara lite för unga den här turneringen.

Sverige är det bättre laget och visar det genom att spela ut Finland på ett kontrollerat sätt. Sverige vinner med 3-1.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.