Dagens speltips | Sverige mot Finland Euro Hockey Tour
Speltips

Sverige mot Finland Euro Hockey Tour

Ishockey, EHT
Spelmarknad:
Sverige - Finland
Tips:
Sverige vinner första perioden
Odds:
2.50
Spelstopp:
11 February 19:00
Spela här!

Det är dags för två landskamper mot Finland och jag tror Tre Kronor har väldigt bra chans här. Mobilbet betalar 2.50 på att Sverige vinner första perioden ikväll och det är riktigt bra.

Spela på Tre Kronor med 100 kr gratis här!

Det har varit lite snack om sura miner hos Pär Mårts inför landskamperna i veckan eftersom att KHL-klubbarna inte har velat släppa alla spelare som har varit aktuella. Jag tror dock att det här är en fördel för Tre Kronor. Sverige har bättre spelare i de inhemska ligorna och jag tror inte att det är svårare än att Tre Kronor vinner de här två matcherna relativt bekvämt.

rahimiJag gillar Sveriges trupp här och tror inte att Finland hänger med speciellt ofta. 2.50 på att Tre Kronor leder efter första perioden i kväll är riktigt bra.

Sverige har flera spelare som kan göra mål på egen hand och för en gångs skull har Pär Mårts lämnat kvar Daniel Pylonen-Rahimi (visste ni att han är finskättad?) hemma i Linköping. Merparten av de svenska backarna kan flytta pucken på ett bra sätt och det kommer sätta hård press på Finland. Sverige vinner matchen med 3 – 1 och leder med 2 – 0 efter första perioden.

Daniel Rahimi in action!

 

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.