Dagens speltips | Sverige mot Finland | Euro Hockey Tour
Speltips

Sverige mot Finland

Ishockey, EHT
Spelmarknad:
Sverige - Finland
Tips:
1
Odds:
1.96
Spelstopp:
13 February 15:30
Spela här!

Vi cashade in på Sverige tidigare i veckan och jag tror vi har ett bra läge till under lördagen. Betsafe betalar 1.96 på Tre Kronor och jag tycker Mårts pojkar har riktigt bra chanser.

Spela på Euro Hockey Tour med 1000 kr hos Betsafe här!

Sverige tog ledning efter en dryg halvminut mot Finland tidigare i veckan och vi kunde hämta hem fina 2.50 gånger insatsen. Nu är det dags för match nummer två och jag tror Tre Kronor har riktigt bra chans. De känns hetare än det finska laget och jag tycker inte det är svårare än att de är bättre än lejonen.

Sverige är hetare på de flesta positioner och jag tror de har närmare 60 % chans på samtliga poäng i den här matchen.

Tre Kronor har ett väldigt bra lag och jag tror det blir en bekväm seger med 4 – 2 när lagen drabbar samman i Globen. Matchen sänds på TV4 med start 15:30, vilket antagligen kommer betyda att riksidioten Niklas Wikegård får stå i studion.

Jag ska inte gå på en alldeles för lång utläggning här och jag vet att han är relativt omtyckt ute i stugorna. Men han kan ingenting om ishockey. Det han gjorde med Väsby var bra men det är nästan 30 år sedan och han vara bara assisterande tränare när de klev upp i Elitserien. Sedan dess har han inte åstadkommit någonting och han borde fanimig hålla sig till att kommentera Gladiatorerna.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.