Speltips | Sverige mot Egypten | Handbolls-VM
Speltips

Sverige mot Egypten

Handboll
Spelmarknad:
Sverige Egypten
Tips:
Sverige -5.5
Odds:
2.23
Spelstopp:
22 January 17.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är Sverige mot Egypten i Handbolls-VM senare idag. Det här är en match som Sverige ska och kommer att vinna. Den stora frågan är egentligen bara hur många bollar som de kommer att vinna med? Unibet betalar 2.23 gånger pengarna på att Sverige vinner med åtminstone sex mål. Med tanke på hur Sverige har spelat så tror jag nog att de klarar den linan precis.

Besök unibet.com idag och ta rygg på spelet. Om du inte har något konto så kan du dessutom få en välkomstbonus värd 1200 spänn.

Sverige har gått som tåget (ja, inte de som körs av SJ men ni fattar) de tre första matcherna i turneringen. 87 gjorda och 57 insläppta imponerar och även om de har mött ganska dåliga lag så kan man inte göra mer än att vinna övertygande. Nu har de ytterligare ett mediokert motstånd och jag kan inte tänka mig att de skulle slå av på takten här.

Egypten har gjort en hel del mål men de släpper också in massor av mål. Ett dåligt försvarsspel kommer att vara förödande mot Sverige som kan vrida upp tempot och dominera matchen.

Jag säger att Sverige vinner det här med 24 – 18 och spelar dem + 5.5 mål.

Matchen börjar 17:00 och ni ser den hos Kanal 5.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.