Speltips | Supertrippel hos Betfair | Champions League
Speltips

Supertrippel hos Betfair

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Chelsea, PSG, Man Utd
Tips:
Trippel
Odds:
13.00
Spelstopp:
22 November 18:00
Spela här!
Världens största oddsbörs!

Om du inte har något konto hos Betfair har du ett drömläge just nu. Inför onsdagens matcher i Champions League kan du spela en trippel med PSG, Chelsea och Manchester United till 13.00 gånger pengarna.

Betfair är ett måste för alla som är intresserade av betting. De är världens största oddsbörs och de erbjuder i regel de bästa oddsen för alla fotbollsmatcher som spelas.

Champions League är tillbaka och Betfair har ett lysande erbjudande till alla som väljer att öppna ett konto inför onsdagens matcher. Betfair har satt ihop en fin trippel som de har höjt oddset rejält på. PSG, Chelsea och Manchester United har på förhand väldigt lämpliga uppgifter och när du kan spela trippeln till 13 gånger pengarna kan det vara värt ett försök. Det vanliga oddset för den här trippeln är drygt 2.80.

Första matchen som ska jobbas in är Qarabag mot Chelsea. Matchen spelas i Azerbadjan och känslan är att Conte skulle kunna skicka ett väldigt reservbetonat lag och ändå städa av motståndet relativt enkelt.

Andra matchen är FC Basel mot Manchester United. United stod för en fin insats mot Newcastle i ligan och med Paul Pogba tillbaka i truppen blir det tufft för hemmalaget.

Sista matchen är PSG mot Celtic. Betfair betalar 1.08 på vinst för PSG och det säger en hel del om skottarnas chans.

Spela här!
Världens största oddsbörs!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.