Speltips | Superbowl 2016 | NFL
Speltips

Superbowl 2016

Am Fotboll, Superbowl
Spelmarknad:
Broncos - Panthers
Tips:
Olika
Odds:
Olika
Spelstopp:
8 February 00:30
Spela här!

Det är dags för det största årliga idrottsevenemanget när Denver Broncos och Carolina Panthers drabbar samman i den femtionde upplagan av Super Bowl. Alla odds nedan kommer från betsafe.com.

Super Bowl spelas natten mot måndag och Betsafe stänger sina spel 00.30. Matchen spelas i Kalifornien, Lady Gaga sjunger nationalsången och Coldplay, Beyonce och Bruno Mars står för halvtidsunderhållningen. Som vanligt finns det dessutom massvis av roliga spel inför matchen!

Om vi börjar med att titta på matchen tror jag att det här är upplagt för Carolina Panthers. Denver har visserligen ett jättebra försvar men Cam Newton i Panthers är ligans bästa spelare och ja tror inte att Peyton Manning har det som krävs i Super Bowl här. Hans arm går att likställas med Carly Rae Jepsen och jag ser inte hur han ska orka med den här matchen.

Spela att Carolina Panthers lyfter pokalen till 1.44 gånger pengarna här!

Carly eller Peyton?
Peyton Manning

Antal poäng i matchen?

Det här är en intressant marknad. Broncos har ett riktigt bra försvar som har stängt ner de flesta motståndare den här säsongen. Men nu ställs de mot Carolina Panthers och Cam Newton som bara förlorade en match i grundspelet och de gjorde flest poäng av alla lag. Jag tar ställning för Panthers och tror de kör över Broncos.

Panthers gör åtminstone 25 poäng till 1.97 hos Betsafe! Klicka här!

Defensive team eller special team att göra touchdown?

Ja till 2.50 här!

Jag tror på Panthers men Broncos defensiv kan ställa till det. Broncos kommer inte att bli nollade och deras försvar gör en touchdown.

MVP?

Jag tänker inte krångla till det. Cam Newton till 1.70 här.

Betsafe erbjuder massvis av odds på matchen och jag rekommenderar starkt att ni loggar in och tar en titt innan ni sätter er ner med era Budweisers och nachotallrikar.

Kolla alla Superbowl-odds från Betsafe här.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.