Dagens speltips | Super Bowl 2017 | NFL Speltips, odds och bonusar
Speltips

Super Bowl 2017

Amerikansk Fotboll, NFL
Spelmarknad:
Super Bowl 2017
Tips:
New England Patriots
Odds:
1.66
Spelstopp:
6 February 00:30
Spela här!

Det är dags för världens största årliga idrottsevenemang. New England Patriots står på ena sidan och Atlanta Falcons på andra när Super Bowl ska avgöras i Houston, Texas. Fortsätt läsa för speltips, odds och bonusar inför festen!

Spela på Super Bowl med 1000 kronor i bonus hos Betsafe här!

Super Bowl är precis det man som spelare vill ha. Du kan satsa på allting från vinnare av matchen till vilken färg det är på den Gatorade som dumpas på den vinnande coachen. Det finns massvis att välja på och här kommer våra spel:

Atlanta Falcons mot New England Patriots

Det är ligans bästa offensiv (Falcons) mot ligans bästa defensiv (Patriots) i en väldigt spännande match. Vi tror dock hårt på Patriots i den här matchen. De har det bättre försvaret, den bättre quarterbacken och den bättre tränaren. Bill Belichick är specialist på att neutralisera motståndarnas styrkor och jag tror patriots kommer stänga ner både Julio Jones och Devonta Freeman. Lyckas dom med borde de ha väldigt goda chanser och vi värderar Patriots vinstchanser till dryga 70 %. Med tanke på att betsafe ger oss 1.66 på Patriots hade det räckt med 60 %. Det betyder att vi såsar in rejält med deg på patriots som vinnare.

Superbowl 2017 MVP

Även om vi tror att försvaret kommer ha en stor del i Patriots vinst så är det högst sannolikt att det är Tom Brady som blir MVP. Det enda som talar mot Brady är hans historia med Roger Goodell. Brady var avstängd fyra matcher under säsongsinledning efter vad många beskriver som en personlig vendetta från Goodell mot Brady. Vi ska inte gå in på det hela i detalj men om Patriots vinner och Brady inte blir MVP är det på order av Roger Goodell.

Spela på Tom Brady som MVP till 1.85 hos Betsafe här! 

Vem gör första touchdown?

Vi har en känsla av att Patriots kommer att spela väldigt disciplinerat med långa “drives” och korta passningar. Det här borde kunna sätta upp ett läge för att springa in en hel del touchdowns från korta distanser. Har vi rätt i det borde Legarrette Blount få förtroendet och vi gillar de 6.95 vi får på att han gör matchens första touchdown.

Vilken färg är det på den Gatorade som dumpas på den vinnande coachen?

Det här är ett av de klassiska super bowl-spelen som måste lämnas in. Enligt tradition dumpar det vinnande laget en tunna med Gatorade på sin huvudtränare och vi satsar på vilken färg den har. Vi tror på Patriots här och varken Tom Brady eller Bill Belichick är några extravaganta personer och vi plockar vanligt vatten till 2.50 gånger pengarna.

Med tanke på att Rob Gronkowski är skadad och mycket väl kan vara ansvarig för att fylla på tunnan hade det bästa spelet varit Budweiser men det finns tyvärr inte med i listan över alternativ.

Kommer Lady Gaga nämna Donald Trump under sitt uppträdande under halvtid?

Det här är antagligen helgens bästa spel. Vi får dubbla pengen på att Lady Gaga nämner Donald Trump under sitt uppträdande och det känns solklart att hon gör det. Lady Gaga har tidigare haft flera utlägg om invandring och kvinnors rättigheter. Att hon inte skulle ta det här tillfället att kommentera på Donald Trump känns långsökt.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.