Gif Sundsvall - Östersund -
Speltips

Gif Sundsvall – Östersund

Fotboll
Spelmarknad:
Gif Sundsvall - Östersund
Tips:
1x Sundsvall
Odds:
1.81
Spelstopp:
6 August 15.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Handskarna är slängda sedan länge, lagen har säkert tränat hårda glidtacklingar hela veckan. För nu är det fanemig dags för Norrlandsderby och inga jävla fjollträskbengaler och rånarluvor på läktarna. Nu är det old school hejaramsor och knytna nävar i fickorna som gäller. Och kaffekask i enorma mängder.

Det är ju gnissel i Giffarnas led efter en misslyckad vårsäsong. Dock gjorde man det bra i det viktiga dubbelmötet med HBK (fyra poäng) och 0-1-torsk hemma mot MFF är ju inte att snacka om.

Jag tror att man kan få fart på grejerna nu. För mot ÖFK brukar man tända till. Det är ganska sjuka sifforna faktiskt, men lagen har mötts fyra gånger i Sundsvall – hemmalaget har vunnit samtliga med den totala målskillnaden 14-0! ÖFK är iofs nästan lika överlägset när matcherna spelats i Östersund, men ändå – det händer grejer när dessa lag möts.

Ingen har väl direkt missat att ÖFK härjat runt i Europa den senaste tiden, vilket såklart är väldigt roligt. Dock sliter Europaspel på truppen och rotation på spelarna är något som Östersund jobbat med flitigt mellan Europamatcherna. Vilket har kostat allsvenska poäng. Innan Galatasaray hemma så tappade man poäng hemma mot J-Södra, efter Gala borta så föll man borta mot Dif med klara 0-3, efter Fola Esch hemma klarade man bara 0-0 hemma mot HBK, och nu är det första matchen efter Fola Esch borta…

Jag tror att Giffarna är mest laddade inför den här matchen och att man kan ge ÖFK rejält motstånd. I skrivandets stund är det på NordicBet som jag hittar bäst odds på Sundsvallframgång.

Jag spelar 1X till oddset 1.81. En liten peng lägger jag även på Ö2,5 mål där NordicBet ligger riktigt högt med 2.00 x pengarna. Du kan leta fler odds här.

BB

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.