Dagens speltips | Sundsvall mot Hammarby | Allsvenskan
Speltips

Sundsvall mot Hammarby

Fotboll
Spelmarknad:
Sundsvall - Hammarby
Tips:
2
Odds:
2.55
Spelstopp:
3 August 19.05
Spela här!

Premie League är bara ett par dagar bort, men tills dess får vi nöja oss med Allsvenskan. Det är Sundsvall mot Hammarby på schemat ikväll och om tidigare resultat den här säsongen är någon typ av indikator så bör “Bajen” ha bra chans på alla tre poäng.

Spela på att Hammarby vinner borta mot Sundsvall till 2.55 hos Expekt! Klicka här!

Sundsvall är ligans sämsta hemmalag. På åtta försök har de bara lyckas skramla ihop fyra poäng vilket är under all kritik. Hammarby däremot gör en bra säsong som nykomling och de bör ha tillräckligt goda chanser på tre poäng här för att vi ska kunna testa dem till 2.55. Oddset betyder att Hammarby behöver 40% chans på alla tre poäng och med tanke på Sundsvalls hemmasvit tror jag vi är på rätt sida med ganska god marginal.

Hos expekt.com får du dessutom ett riskfritt spel värt 1000 spänn när du öppnar ett nytt konto.

Hammarby har mer kvalité i truppen än vad Sundsvall har och jag tror de har bra chanser på att kontrollera matchen. Bajen förlorade visserligen tungt mot Norköping senast men här har de det som krävs för alla poäng. Assisterande tränare, Carlos Banda, ser positiva trender inför matchen när han pratade med Svenska Fans.

– Även om inte poängen har trillat in som väntat så tycker jag att vårt spel har ett högre tempo än vad vi hade i våras. Vi närmar oss dit vi vill men onekligen är det så att vi inte är nöjda med antalet poäng vi har tagit.

Matchen börjar 19:05 och du ser den på CSports kanaler.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.