Speltips | Sunderland mot Queens Park Rangers 10/4 2015
Speltips

Sunderland mot Queens Park Rangers

Fotboll
Spelmarknad:
Sunderland - QPR
Tips:
Borta inget mål
Odds:
2.34
Spelstopp:
10 February 20.45
Spela här!

Spela på att QPR inte gör mål mot Sunderland i kvällens Premier League. Betsafe ger 2.34 på att Queens Park Rangers inte får hål på Sunderland.

Sunderland har okej form och kommer till match idag med en hel trupp. Queens Park Rangers har det värre med både form och skadelista. Värst är att Charlie Austin inte är med på grund av fotskada. Han är mannen som gör målen i QPR. Av 24 gjorda mål i ligan har Austin stått för 13. Värre blir det om vi lägger till att QPR har ett alldeles förskräckligt bortafacit. Vi pratar 11 förluster av 11 möjliga på bortaplan den här säsongen. Du får 1.93 på raka ettan vilket känns trevligt, men jag spelar hellre på att QPR inte nätar till 2.34. Deras spets och bästa spelare Charlie Austin är som sagt borta och för mig känns det som att QPR gärna lägger sig på defensiven och sliter hund för en pinne i kväll.

Jag tror att en hemmavinst är ganska trolig, men jag vet inte om jag vågar lita på Sunderland riktigt. De har samlat skralt med poäng och har 12 kryss på 24 matcher vilket är klart flest i ligan. 0-0 känns inte helt orimligt faktiskt vilket Betsafe ger 8.20 på. Nej nu är det många bud här. Mitt spel är att Queens Park Rangers inte gör mål till 2.34. Lycka till!

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.