Speltips | Sunderland mot Manchester United PL 13/2 | Tippat 
Speltips

Sunderland mot Manchester United

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Sunderland - Manchester United
Tips:
<1.5
Odds:
3.10
Spelstopp:
13 February 13:45
Spela här!
Sänds 13:45 på Viasat

Sunderland mot Manchester United står på schemat under lördagens Premier League. United förväntas vinna men jag tror att det kommer sitta hårt inne som vanligt.

Manchester United är ett sånt lag som bara behöver en halvlek av någorlunda bra spel innan folk börjar skrika att “nu har det vänt“, “vi är på gång” eller “bara 12 poäng – det kan gå“. Jag tycker också att United sett bättre ut de senaste matcherna. Men lika lång tid som jag gav Louis van Gaal att rasera mitt förtroende för honom, lika lång tid behöver han för att återvinna det.

Jag tror kort och gott inte på United. Jag ser dem inte som ett aspirerande topplag. Jag ser dem som ett lag som förtjänar att bli ligafemma eller ligasexa. 1.75 på att de vinner borta mot Sunderland, mot supertaggade och fortfarande ganska solida ex-unitedspelarna John O’Shea och Wes Brown? Nej, det köper jag inte.

Provar underspel

Jag håller mig borta från skrällspelet, även fast det lockar lite. Sunderland har lite för dålig kvalitet där framme för att jag ska spela ettan. Defoe hittar rätt när han får bjudningar men jag tror inte att han får alltför många sådana mot United-försvaret. Och om han får det så har han världens just nu bästa keeper att lura. Jag tänker istället prova under 1,5 mål till 3.10 gånger pengarna hos William Hill. Jag litar på att Brown och O’Shea gör ett bra jobb mot Rooney & C:o och att United får svårt att göra mål. Och Sunderlands offensiv har jag redan avhandlat. Inte jättemycket att hänga i granen.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.