Südtirol - Modena -
Speltips

Südtirol – Modena

Fotboll
Spelmarknad:
Südtirol - Modena
Tips:
Hemmaseger
Odds:
1.85
Spelstopp:
4 October 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Jahopp. Om det var dåligt på spelmarknaden igår så är det nästan ännu värre idag. Visst, en jävla massa junismatcher, men det är inget för mig. Nope, nu drar vi till Italien och Serie C!

Varför inte göra det så märkligt som bara möjligt och bege sig upp i bergen och till Sydtyrolen!?

Südtirol tar emot Modena och jag tror att hemmafördelen kan väga tungt idag. Dels för att Südtirol är svårslaget hemma där oftast bara topplagen åker hem med tre poäng. Visst är det en hel del kryss på hemmaplan, men jag tror att man har en bra chans att ta tre pinnar mot en klubb där det råder fullt kaos.

Modena fick inte spela sin senaste hemmamatch på sin arena, då kommunen förbjöd det pga att Modena inte betalat sina skulder. Gästande Mestre tilldömdes segern med 3-0. Klubben är nu såld och det råder nu stor uppgivenhet och förvirring i föreningen. Det är fortfarande oklart om de får spela nästa hemmamatch eller inte. Dessutom väntar poängavdrag från det italienska fotbollsförbundet…eller, jag tror det är så ivarjefall – min skolitalienska är inget vidare. 🙂

Jag testar raka ettan till 1.85 på Unibet. Nådjävulskt låg insats förstås. Skaffa konto + bonus här.

Och är du inte intresserad av matchen kan du ju alltid läsa på lite om Sydtyrolen, som för övrigt är den rikaste regionen i hela Italien (provocerande för fattiga Modena?) och har en jävla massa äpplen (provocerande för Modenas ledning som verkar vara ett gäng päron?). Mer givande info har du här.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.