Stuttgart - Köln -
Speltips

Stuttgart – Köln

Fotboll
Spelmarknad:
Stuttgart - Köln
Tips:
U2.5 mål
Odds:
1.80
Spelstopp:
13 October 20.30
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Sakta men säkert rullar de stora ligorna igång igen efter landslagsuppehållet, och ingen är gladare än jag! Lyon-Monaco lirar i Ligue 1 idag, men jag väljer att fokusera på ett bottenmöte i Bundesliga istället!

Det är jobbigt för tabelljumbon Köln just nu. Inte bara för att man ligger sist i Budesliga utan även för att man lirar gruppspel i Europa League och får bra med pisk även där. Av nio spelade tävlingsmatcher den här säsongen så har man förlorat åtta och kryssat en. Och man har man gjort ett ynka mål på de fem senaste matcherna. På torsdag är det tung bortamatch mot BATE i Europa League.

Svårt att säga att Stuttgart imponerat direkt när man har sju inspelade poäng på lika många matcher i ligan. Men hemma är man faktiskt obesegrat och har inte ens släppt in mål.

Jag var länge inne på att lira raka ettan (finns till 2.02), men historiken pekar på annat. I 19 raka möten lagen emellan så har det ALDRIG blivit en hemmaseger och Stuttgart har inte vunnit någon av de elva senaste hemmamatcherna mot Köln. Snacka om bogey team.

Näe, jag testar U2.5 mål istället, till 1.80 på NordicBet – skaffa konto + bonus här.

BB

 

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.