Dagens speltips | Stor Guide till UFC 214 | MMA
Speltips

Stor guide till UFC 214

MMA, UFC
Spelmarknad:
UFC 214
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
30 July 01:30
Spela här!

Det är dags för årets största UFC-gala. Det är UFC 214 i Anaheim och vi får äntligen se Jon Jones mot Daniel Cormier igen. Vi bjuder på allt ni behöver veta inför galan.

Oddsen i inlägget kommer från Ohmbet. De är ett nytt spelbolag som satsar hårt på MMA. De har alltid bra odds och fin livebetting på alla UFC-galor.

Mycket av snacket i kampsportsvärlden just nu handlar om Conor McGregor mot Floyd Mayweather. Det är naturligtvis förståeligt men lite i skymundan har vi årets största UFC-gala. Det är UFC 214 och det är ett späckat matchkort. Vi har plockat ut godbitarna och bjuder på våra spel.

Jon Jones mot Daniel Cormier

Jon Jones mot Daniel Cormier är en av de mest efterlängtade UFC-matcherna någonsin. Jon Jones är den bästa fightern genom tiderna och Daniel Cormier har varit klar tvåa i divisionen. Jon Jones vann första matchen relativt enkelt och en returmatch har varit schemalagd två gånger. Ena gången tvingades Daniel Cormier dra sig ur på grund av skada. Andra gången fastnade Jon Jones i en dopingkontroll och Cormier fick ta sig Anderson Silva i stället.

Nu ser det ut som att matchen kommer bli av och känslan är att Jon Jones vinner enkelt. Daniel Cormier såg inget vidare ut mot Anthony Johnson senast och Jon Jones ser ut som ett monster i dagsläget. Vi tror att Jon Jones dominerar matchen och avslutar genom ground and pound i tredje ronden.

Vi spelar Jon Jones via KO, TKO eller DQ till 4.57 hos Ohmbet.

Robbie Lawler mot Donald Cerrone

Jon Jones mot Daniel Cormier är galans höjdpunkt men känslan är att Robbie Lawler mot Donald Cerrone blir den bästa fighten. Det är två underhållande slagskämpar och det kommer bli full fart från rond 1. Robbie Lawler är favorit och vi kan inte riktigt köpa det. Lawler har varit borta från oktagonen i ett helt år och känslan är att han är alldeles för aggressiv för att kunna hota “cowboy”. Donald Cerrone har en fantastisk kickboxning och vi tror han vinner det här ganska enkelt.

Donald Cerrone till 2.35

Ohmbet Pick’Em

Ohmbet lägger stort fokus på att kunna vara det bästa spelbolaget när det kommer till MMA. Ett steg på den resan är att deras egna spel; Ohmbet Pick’Em. Pick’Em är deras variant av Stryktipset och inför helgens gala ligger det 25 000 kr i potten och det kostar bara en tia att vara med.

För att vara med i Ohmbet Pick’Em följer du stegen nedan:

  1. Öppna ett konto på ohmbet.com
  2. Placera en tolvling med de utvalda matcherna
  3. Maila ditt användar-id till pickem@ohmbet.com senast en timme innan UFC 214 startar

De utvalda matcherna och vår kupong (fetmarkerade) inför helgens Pick’EM hittar ni här:

Fighter Odds Fighter Odds
Joshua Burkman 3.60 Drew Dober 1.33
Eric Shelton 2.40 Jarred Brooks 1.63
Kailin Curran 2.35 Alexandra Albu 1.65
Calvin Kattar 3.83 Andre Fili 1.30
Brian Ortega 2.22 Renato Carneiro 1.72
Aljamain Sterling 1.73 Renan Barao 2.20
Ricardo Lamas 1.85 Jason Knight 2.04
Volkan Oezdemir 2.60 Jimi Manuwa 1.55
Robbie Lawler 1.65 Donald Cerrone 2.35
Tonya Evinger 8.80 Christiane Justino 1.09
Demian Maia 2.75 Tyron Woodley 1.50
Daniel Cormier 3.16 Jon Jones  1.40
Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.