Speltips | Stoke mot Liverpool i Ligacupen | Tippat
Speltips

Stoke mot Liverpool

Fotboll, ligacupen
Spelmarknad:
Stoke - Liverpool
Tips:
1
Odds:
3.10
Spelstopp:
5 January 21:00
Spela här!
Ingen sportbonus
Sänds 21:00 på Viasat Fotboll

Stoke mot Liverpool står på schemat i Ligacupen i kväll. Jag tror att det finns värde i att spela på att Stoke vinner den första cup-semin.

Jag backade Stoke senast mot West Bromwich men där gick det inte vägen. Man kom inte till sin rätt alls tyvärr och hade förtvivlat svårt att skapa något framåt. Sedan åkte man på en ny utvisning och så var det ridå. Trist för The Potters. Men några fans som bör deppa ännu mer på grund av en uddlös offensiv och ett generellt dåligt spel är Liverpool. Under lördagens tidiga match mot West Ham fick vi se dem bli beskedligt avverkade. Jürgen Klopp var förbannad och la press på spelarna som han sa bara gav “90 procent”.

Få dina 1000 kronor i bonus hos Bet 365

I kväll spelar Stoke mot just Liverpool i Ligacupen. Jag är en av många som har ett gott öga till Jürgen Klopp, men han har en långt (läs: helt otroligt långt) kvar innan han får igång Liverpool och spelar så som han vill. Kontrasten mellan Klopps spelidé som var så effektiv i Borussia Dortmund och det spel som Liverpool nu visar upp är enorm.

Sedan är det ju så att minnet är kort i vanlig ordning. Man ska inte glömma hur man tog sönder Manchester City precis när Klopp tagit över. Så visst kan man vinna mot tufft motstånd när spelet stämmer. Men detsamma kan sägas om Stoke som också spöade Manchester City för en månad sedan. Det lag som kommer till start med bäst självförtroende vinner den här kampen och jag tror att Liverpools har det tuffare när det kommer till den mentala biten än vad Stoke har. Jag tror att Stoke bör vara knappa favoriter i kväll och då är naturligtvis 3.10 ett kanonodds.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.