Speltips | Stoke mot Everton | Premier League
Speltips

Stoke mot Everton

Fotboll
Spelmarknad:
Stoke - Everton
Tips:
Under 2 .5
Odds:
1.66
Spelstopp:
4 March 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Fotboll från Premier League mitt i veckan är alltid trevligt och jag tror att jag har hittat ett bra spel på Britannia Stadium i Stoke. Everton är på besök och min känsla är att det här blir en av årets sömnigaste fotbollsmatcher. Betsson betalar 1.66 gånger pengarna på att det blir under 2.5 mål i matchen och det känns onekligen som en bättre ränta än vad någon bank kan erbjuda.

Besök betsson.com idag och ta rygg på spelet. Om du inte redan har något konto så kan du få en välkomstbonus värd 1000 spänn.

Stoke gör precis det som vi förväntade oss av dem. De ligger tia och spelar en ganska tät och defensivt inriktad fotboll. De vet hur man plockar poäng och det är aldrig en lätt uppgift för lagen som kommer på besök till den lilla staden. Till skillnad från Stoke så är Everton antagligen det lag i Premier League som har underpresterat allra mest den här säsongen. De ligger fyra platser bakom Stoke och har haft det väldigt tufft på bortaplan och de har haft märklig oförmåga att göra mål.

Att Everton skulle sprattla till och börja göra mål borta mot Stoke känns högst otroligt och att det blir 0 – 0 eller 1 – 0 till något av lagen här känns som bra spel.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.