Speltips | Stoke mot Chelsea ligacupen 27 oktober
Speltips

Stoke mot Chelsea

Fotboll
Spelmarknad:
Stoke - Chelsea
Tips:
1 DNB
Odds:
2.75
Spelstopp:
27 October 20.45
Spela här!

Två lag som varit stora besvikelser möts i en cup som de flesta inte har så mycket för. Ändå är jag taggad inför matchen mellan Stoke och Chelsea. Dels finns det bra spel att lägga där särskilt oddsen på hemmalaget är lockande, och dels är jag galet intresserad av allt kring Abramovich och Mourinho och alla eventuella spänningar mellan dem. 

Chelsea verkar befinna sig i ett djupt hål som man har desperat svårt att ta sig ur. Man kommer förr eller senare göra det, men just nu känns det som en gissningslek när det sker. Stoke skrämmer inte jättemycket, men i en tid där ingenting stämmer för Chelsea får alla matcher ses som tuffa matcher.

Busspelet: 0-0 vid full tid – 10.00 gånger pengarna hos William Hill

Förlust för båda lagen under senaste omgången
Många enögda Chelsea-fans envisades om att det inte var offside på Fabregas. Och sedan sa de att det inte skulle varit ett andra gult kort på Matic. Och så klart att hela bollen var inne vid den där märkliga målsituationen. Men visst var det offside på Fabregas. Och visst skulle det varit ett andra gult kort. Och bollen var aldrig inne. West Ham vann helgens kamp rättvist. Nog snackat om det.

Jag trodde att det skulle vara en spikad etta i matchen mellan Stoke och Watford. Men Watford som haft det ruggigt svårt att göra mål vinner på bortaplan med 0-2. Stoke som verkade hittat form med fyra raka vinster (alla tävlingsmatcher) kanske bara åkte på en plump.

Spelar Stoke med gardering
Besvikelse i bland båda lagens supportar. Nästan desperat besvikelse i Chelseas. Så det är en viktig match för att få upp självförtroendet. Spontant tycker jag att det ser ut som Stoke står för högt här. William Hill ger 4.00 gånger pengarna på att hemmalaget vinner. Det lockar. Men jag provar garderingsspelet Stoke och draw no bet till 2.75 gånger pengarna hos William Hill. Öppna konto här.

Som sidopoäng flaggar jag för att tränaren med det fetaste egot på planeten, d.v.s Mourinho, mycket väl kan vila stora delar av startelvan. Dels för att fokusera på att ta sig samman i Premier League och vila sina bästa gubbar för ligaspelet. Dels för att markera för spelare som underpresterat. Och dels för att ta bort lite press från laget som komma undan med ett sämre resultat i en match där man inte spelar med sina bästa spelare i en cup som man inte “bryr sig om”.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.