Speltips - Stanley Cup 25e april - Tippat
Speltips

Stanley Cup Speltips 25e april

Sport
Spelmarknad:
Stanley Cup-slutspelet
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
26 April 01.05
Spela här!

Vad ska vi säga om slutspelet som pågår på andra sidan pölen? Stanley Cup-slutspelet är alltid årets höjdpunkt, men i år är det något extra. Hälften av matchserierna är helt jämna, Los Angeles Kings greppade det sista halmstrået och om de skulle vända den här matchserien så är det nog det största som hänt hockeyvärlden sedan HV71 slog ut Djurgården med 3 – 0 i sm-slutspelet 95. Det bästa av allt är att vi har 7 veckor till att se fram emot.

I natt ser det ganska svårtippat ut, men vi får ju ge det ett försök i alla fall. Kolla bara de här oddsen från Betsafe. Ganska löjligt hur jämna en del av matchserierna är.

Screen Shot 2014-04-25 at 09.59.20

Philadelphia Flyers vs New York Rangers
New York Rangers tog en imponerande seger senast och Henrik Lundqvist såg giftig ut. Ni som har läst mina inlägg det här slutspelet  har nog inte missat att jag tror att det är Henkes år. Superhunken från Åre är en mycket bättre målvakt än vad Ray Emery är och när det är så jämnt som oddsen ovan visar tror jag att det kommer avgöra. Jag lirar Rangers till 2.50 och känner mig ganska bekväm med spelet.

St Louis Blues vs Chicago Blackhawks
På förhand så var det här den mest svårlösta matchserien och den har inte gjort någon besviken. Matcherna lagen emellan har haft allt och hade det här varit Stanley Cup-finalen så hade ingen blivit besviken. Tre av de fyra första matcherna har gått till övertid och med tanke på hur oddsen sitter så måste det vara det bästa spelet. Jag kan inte skilja lagen åt och 3.70 på kryss känns mest kul.

Anaheim Ducks vs Dallas Stars
Lagen har vunnit sina matcher på hemmaplan och det står således 2 – 2 i matcher. I natt är lagen tillbaka i Kalifornien och jag tror nog att det finns en liten fördel för Stars. Ducks har haft lite tveksamheter kring målvaktsposten. Frederik Andersen blev utbytt senast och det fortfarande oklart om han eller Jonas Hiller vaktar kassen i natt. På andra sidan isen har Kari Lehtonen varit stekhet och räddat 57 av de 60 senaste skotten. Med tanke på hur oddsen sitter så lutar jag nog åt Dallas i natt. Ducks har varit bra, men med tanke på hur oddsen sitter lutar jag nog åt Dallas.  3.05 är spännande.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.