Stanley Cup-snabbis -
Speltips

Stanley Cup-snabbis

Sport
Spelmarknad:
Stanley Cup-slutspelet
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
29 April 01.05
Spela här!

Tjenare. Sitter ganska upptagen på mitt riktiga jobb, så får bli en snabb uppdatering om nattens matcher. Vi har tre matcher på schemat och tre lag som kan avancera till nästa runda.

Columbus Blue Jackets vs Pittsburgh Penguins
#lumbus har kämpat på bra mor Penguins och har redan gjort mer än vad som förväntades av dem i det hr slutspelet. Jag tror dock att det är kört för Columbus som ser tröttkörda ut. De tillät 50 skott senast, vilket är alldeles för mycket om man ska kunna hota Pittsburgh. Penguins avgör den här matchserien i natt och jag spelar den raka tvåan till 2.15.

Minnesota Wild vs Colorado Avalanche
Colorado har chansen att slå ut Minnesota Wild i natt. Det här är en lurig match, men spontant känns Colorado lite hetare. De har Nathan MacKinnon som har varit vansinnigt bra under slutspelet trots sin ringa ålder. Jag tror att Colorado avancerar från den här matchserien, men hur det går i kväll har jag ingen aning om. Jag spelar på krysset och hoppas att de båda målvakterna spikar igen. Oavgjort efter 60 minute ger 3.70 gånger pengarna.

Los Angeles Kings vs San Jose Sharks
Är Los Angeles Kings på väg att göra det omöjliga? Sharks tog de tre första matcherna, men Kings har sett väldigt starka ut de två senaste matcherna. Kings har fördel av hemmaplan och en Jonathan Quick som varit omutbar de seanste matcherna. Jag måste ge fördelen till Kings i natt. 2.40 gånger pengarna och en sjunde match skulle smaka mumma.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.