Speltips | Stanislas Wawrinka mot Roger Federer | Franska Ö
Speltips

Stanislas Wawrinka mot Roger Federer

Tennis
Spelmarknad:
Wawrinka - Federer
Tips:
>39.5
Odds:
1.86
Spelstopp:
2 June 15.30
Spela här!

Spela på över 39,5 game i matchen mellan Stanislas Wawrinka mot Roger Federer i dagens Franska Öppna. Betsafe ger 1.86 gånger pengarna på spelet.

Idag har vi alltså Stanislas Wawrinka mot Roger Federer. En schweizare mot en annan schweizare och det är klart det är fördel för Federer. Historiskt sett har vi 16-2 mellan dessa herrar i Federers favör. Jag tror att Roger Federer bättrar på sin redan fina statistik mot Wawrinka, men jag tror inte att det blir så lätt som många andra verkar tro.

Det är en del som talar för att det inte blir en promenadseger för Federer. Visst har vi sett matcher där Wawrinka vikt ned sig rejält mot sin äldre landsman. Men vi har också sett långa matcher mellan dem och 16-2 är nog inte helt rättvisande statistik om man sammantaget ser hur täta vissa matcher varit. Federer är inte helt bekväm med Wawrinkas spelstil och kan få kämpa för den här segern om Stan the man har mentaliteten med sig idag. Lägg också till att Wawrinka är mer bekväm på grus. Av sex spelade matcher har Federer 4-2 vilket är lite skillnad på 16-2 med alla matcher inkluderade.

Jag tror att vi kan få se en del dueller idag där Wawrinka har en del att hämta. I slutändan vinner väl Federer, men jag tänker spela på över 39,5 game i matchen hos Betsafe. Du får 1.86 gånger pengarna på spelet.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.