Dagens speltips | St Louis Rams mot Seattle Seahawks | NFL
Speltips

St Louis Rams mot Seattle Seahawks

Football
Spelmarknad:
Seattle - St Louis
Tips:
1
Odds:
1.46
Spelstopp:
13 September 19.00
Spela här!

NFL är tillbaka och vi inleder första söndagen med att kolla lite närmare på matchen mellan St Louis Rams och Seattle Seahawks.

Seattle Seahawks är det klart bättre laget här och de 1.48 vi får för bortavinst är klart spelvärt. Seahawks har en bättre QB, bättre passmottagare, bättre springspel och bättre försvar. Det ska inte vara någon tvekan om vilka som vinner här.

Betta på NFL hos Betsafe med en bonus värd 1000 kronor här!

Om man vill vara lite elak så var Seattle Seahawks bara ett coachmisstag från sin andra raka Super Bowl förra säsongen. Den svidande förlusten mot New England i Super Bowl förra säsongen kommer att fungera som bra motivation och jag tycker faktiskt att Seahawks ser bättre ut nu än vad de gjorde förra året. Tillskottet av Jimmy Graham kommer att ge dem en ny dimension i offensiven. Russell Wilson är fortfarande en av ligans bästa quarterbacks och om offensiven krånglar kan de alltid ge bollen till Marshawn Lynch, så springer han sönder alla försvar.

St Louis Rams har visserligen haft en bra försäsong och deras nya qb, Nick Foles, har sett bra ut men mot Seahawks räcker det inte speciellt långt.

Screen Shot 2015-09-11 at 11.27.16

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.