Speltips | World Cup i Hockey | Vinnare och Poängligan
Speltips

Speltips World Cup i Hockey

ishockey, World Cup
Spelmarknad:
Vinnare
Tips:
Nordamerika U23
Odds:
11
Spelstopp:
17 September 21:30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Hockeyns World Cup är tillbaka och det ser ut att bli en intressant turnering. Här bjuder vi på lite speltips och tankar inför turneringen som avgörs i Kanada mellan den 17e september och 1a oktober.

Spela på World Cup med 1000 kr i bonus hos Unibet här!

Innan vi ger oss in på själva spelen ska vi klargöra att det här är en försäsongsturnering. Den arrangeras av NHL och syftet är att höja tempen lite inför den ordinarie säsongen. Det är på grund av det här som vi ser två låtsasnationer i Team Europa och Nordamerika U23. Det här betyder inte att det kommer bli en fånig turnering, men det kommer inte vara lika känslosamt för spelarna som ett OS är.

Vem vinner World Cup?

Kanada är enorma favoriter inför turneringen. Tittar man på deras insatser i deras två senaste OS-turneringarna och på den trupp de tar med sig är det enkelt att förstå oddsen. Jag är dock inte det minsta sugen på att lämna in ett vinnarspel till de 1.85 vi får av Unibet.

Jag väljer istället att testa ett spel på Nordamerika U23. De har ett fruktansvärt bra lag som borde kunna utmana de flesta nationer. Det är dessutom ganska troligt att de har de spelare som är i bäst form efter sommaruppehållet. Kan de driva upp tempot är det möjligt att de ställer till det för de mer rutinerade lagen och jag gillar de 11 gånger pengar vi får av Unibet.

Vem vinner poängligan?

Om min analys om att Nordamerika kommer gå långt stämmer så borde det betyda att Connor McDavid gör en hel del poäng. McDavid är den största talang jag någonsin har sett. Han gjorde 48 poäng på 45 matcher under sin rookiesäsong. Han gjorde det dessutom i Edmonton Oilers som håller allsvensk klass. McDavid är en fantastisk spelare och jag tror han kan snitta över en poäng per match i den här turneringen.

Spela på att McDavid vinner poängligan till 18 gånger pengarna här!

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.