Speltips - Sverige mot Tyskland
Speltips

Speltips: Sverige vs. Tyskland

Sport
Spelmarknad:
Sverige - Tyskland
Tips:
2
Odds:
1.67
Spelstopp:
16 October 19.00
Spela här!

Sverige är klar grupptvåa efter rysaren i förra veckan. Skönt är väl det. Tyskarna vinner gruppen och det hade de väl förväntat sig att göra. Och med rätta. Det är ett ruggigt lag de har.

Hur spelvärt är det att Sverige kommer att vinna ikväll? Vi tar en titt på hur oddsen sitter hos fyra stora spelbolag för att få lite känn på det (1 X 2):

5.45 – 3.80 – 1.67 hos Betsafe
5.15 – 3.85 – 1.60 hos NordicBet
5.20 – 3.90 – 1.65 hos Paf
4.75 – 4.00 – 1.67 hos William Hill

Föga förvånande är tyskarna klara favoriter. Deras superlag är ett fantastiskt bygge och de levererar i kvalet liksom i princip alla andra kval genom historien. Helt klart sjukt svåra att stoppa. Vi får omkring fem gånger pengarna på hemmavinst och man måste ställa sig frågan: vinner Sverige en gång på fem försök i den här exakta situationen? Med Zlatan på banan så säger jag ja. På fem försök sitter min uppskattning på 3 torsk, 1 oavgjord, 1 vinst. Då får man pengar tillbaka och lite till på hemmavinst till 5.45. Men det är om Zlatan är på banan, och nu är han inte det.

Vi ställer upp som följer ikväll:
Wiland – P Bengtsson, P Nilsson, Antonsson, M Olsson – S Larsson (k), Elm, Källström, Kacaniklic – Toivonen, Hysén

Hur ser situationen ut idag? Många verkar vara glada åt avancemanget till playoff och se kvällens match som mer eller mindre betydelselös. Men det vore ju faktiskt ganska bra om vi kunde ta poäng idag med tanke på att vi gärna undviker att möta något starkt lag i playoff-spelet. En poäng eller tre skulle kunna bli avgörande i den frågan. Så, kan vi få med oss en pinne? Möjligtvis. Men det blir jobbigt. Jag känner att det blir torsk hur vi än vänder och vrider på det idag. Att vi håller tätt bakåt tror jag inte på. Tyskarnas offensiva grabbar är för bra. För poäng måste vi göra något framåt själva och det känns inte lika troligt med Toivonen och Tobbe på topp. Jag spikar tvåan hos William Hill till 1.67. Matchen går på TV4 klockan 20:45 ikväll.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.