Speltips - Första rundan av slutspelet i NHL - Tippat
Speltips

Speltips NHL

Sport
Spelmarknad:
Stanley Cup-slutspelet
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
17 April 01.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Tidigare veckan skrev jag en liten guide inför Stanley Cup-slutspelet. Nu har det äntligen blivit dags för allvaret och jag tänkte jag skulle titta lite närmare på nattens tre matcher.

Tampa Bay Lightning vs Montreal Canadiens
I min guide skrev jag att det här kommer bli den tätaste av alla matchserier i första rundan av slutspelet. Jag ger en liten fördel till Montreal tack vare målvaktssituationen. Det mesta talar för att det är Anders Lindbäck som vaktar kassen i Tampa i natt och det kan tyvärr innebära lite problem för Tampa. Tre av lagens möten i ligaspelet gick till övertid och jag tycker att oddset på att det är oavgjort efter 60 minuter är väldigt intressant. Båda lagen kommer in i slutspelet med 7 vinster på sina tio senaste matcher och det är svårt att separera lagen.

Jag testar krysset till 3.70 hos Betsson.

Pittsburgh Penguins vs Columbus Blue Jackets
Jag står fast vid min teori om att Pittsburgh sveper Columbus här. Columbus kommer inte ha speciellt mycket att säga till om i den här matchserien och Penguins bör vinna sina hemmamatcher enkelt. Penguins kommer att mala ner Blue jackets och jag lirar hemmavinst till 1.90. Jag är tämligen säker på att Penguins vinner 9 av 10 matcher med de här förutsättningarna så att vi får 1.90 är ganska tacksamt.

Det är Betsson som ger 1.90 på hemmavinsten. Pens ligger på 1.80 hos en del andra bolag så det är ett bra spel.

Anaheim Ducks vs Dallas Stars
I den här matchserien så varnade jag för en liten skräll. Jag tror fortfarande att Dallas är det lag som har bäst chans till att skrälla i den här rundan. För att de ska slå ut Ducks behöver de vinna på bortaplan och jag tror de tar första matchen. Jag gillar Dallas. De har ett bra lagbygge med fart och teknik i Tyler Seguin blandat med rutin och ledarskap i Ray Whitney och Shawn Horcoff. Den här serien har en stor skrällstämpel över sig och jag jag gillar verkligen 3.65 på Dallas i natt.

Matcherna börjar 01.00, 01.30 och 04.00. Ni ser samtliga matcher hos Viaplay och det är Betsson som bjuder på oddsen.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.