Speltips NHL-slutspelet -
Speltips

Speltips NHL-slutspelet

Sport
Spelmarknad:
Stanley Cup-slutspelet
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
25 April 02.05
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Kall dag igår, men i natt har vi chansen att åtgärda det.

Detroit Red Wings vs Boston Bruins
Bruins kopplade greppet senast när de lyckades vinna i Joe Louis Arena. Bruins har växlat upp de två senast matcherna och fått fart på sitt powerplay samtidigt som de har varit oerhört bra i numerära underlägen. Tuuka Rask har räddat 80 av de senaste 82 skotten och de ser ut som laget som vann Presidents Trophy. Jag tror att Detroit är ett nummer för små i den hr matchserien och att Boston vinner i kväll för att få chansen till att avancera till nästa omgång i match nummer 5. Bruins vinner till 2.15 gånger pengarna i natt.

Minnesota Wild vs Colorado Avalanche
Det hettade till rejält senast då Matt Cooke bestämde sig för att dela ut en bentackling på Tyson Barrie. Cooke är en av de fulaste spelarna som ligan har sett de senaste 20 åren, men samtidigt en viktig kugge i ett slutspelslag. Nu är han avstängd i sju matcher, vilket kan bli tufft för Wild. Colorado har sagt att de inte ska hämnas på Cooke, men det är Patrick Roy som står i båset. Så hade jag varit Mikael Granlund hade jag nog varit lite orolig. Så här såg det ut i hans första match som coach i AVS. Det här kommer bli en intensiv match som mycket väl kan lika den vi såg senast. Jag tror nog att vi kan få sen övertid i dag också. Vi testar oavgjort till 3.80.

Los Angeles Kings vs San Jose Sharks
Vad ska man säga? Kings är slutspelets största besvikelse hittills. Sharks har mosat dem totalt och kan fullborda sopen idag. Kings som släppte in minst mål av samtliga lag under ligaspelet har släppt in 17 mål på tre matcher och Quick har varit skakig. Jag vet inte hur vi ska kunna spela mot Sharks i kväll. Kings har siktet på golfbanan och Sharks vinner till finfina 2.60.

Alla odds kommer från Betsson.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.