Speltips inför Luleå mot Växjö - 18e mars 2014 - Tippat.se
Speltips

Speltips inför Luleå mot Växjö – 18e mars 2014

Sport
Spelmarknad:
Luleå HF vs Växjö Lakers
Tips:
1
Odds:
2.15
Spelstopp:
18 March 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Kvartsfinalerna av hockeyslutspelet fortsätter idag och den mest spelintressanta matchen är nog den mellan Luleå och Växjö i Coop Arena. Första matchen slutade med klar vinst för Växjö. Slutresultatet skrevs till 4 – 0 och smålänningarna imponerade. Vi har dock en hel del andra förutsättningar inför kvällens match. Växjö Lakers hade lite bekymmer med bortamatcher under ligaspelet. De var bara det sjätte bästa bortalaget samtidigt som Luleå var det tredje bästa hemmalaget.

Lagen har mötts sex gånger under säsongen. Fem i ligaspelet och den förra kvartsfinalen. Luleå började med att vinna de två första matcherna klart, men sedan dess har det varit Växjö för hela slanten.

Det mest troliga scenariot i kvällens match är att Luleå kommer fokusera hårt på att spela ett tätt försvarsspel. Luleå var det lag som släppte in minst mål under ligaspelet och de är inte nöjda med att ha släppt in fyra kassar senast. Starka defensiver vinner mästerskap och jag tror stenhårt på att Luleå kontrollerar den här matchen och vinner med ett eller två mål. Ettan ger 2.15 hos Betsson, vilket känns väldigt bra.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.