Speltips | Påskhelgens bästa spel
Speltips

Speltips i Påskhelgen

Blandat
Spelmarknad:
Blandat
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
17 April 21:00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Innan vi börjar trycka i oss överkokta ägg och taskig snaps med släktingar vi inte tycker om tänkte vi dela med oss av våra hetaste speltips inför den stundande påskhelgen.

Oddsen i inlägget kommer från comeon.com. Comeon är ett av Sveriges hetaste spelbolag och om du öppnar ditt konto under påskhelgen får du en bonus värd 125 % upp till 3000 kr.

Skärtorsdagens bästa speltips
Anderlecht mot Manchester United, spelstopp 21.05

Manchester United tar sig an Anderlecht i kvartsfinalen av Europa League. Första matchen spelas nere i Belgien och känslan är att United åker ner och spelar en kontrollerad match. Vi tror inte att det blir några fyrverkerier idag och provar under 2.5 mål till 1.73 gånger pengarna hos Comeon.

Spela under 2.5 mål mellan Anderlecht och Manchester United hos Comeon här!

Långfredagens bästa speltips
Frölunda mot Brynäs, spelstopp 19.15

Semifinalserien mellan Frölunda och Brynäs ska avgöras under långfredagen. Brynäs vann senaste matchen med 6 – 0 och om man tror på momentum kan det vara läge att prova gävlelaget. Vi tror dock att Frölunda kommer få lite bättre utdelning än senast och de borde ha bra chans.

Vi testar Frölunda över 2.5 mål till 1.71 gånger pengarna hos Comeon.

Påskaftons bästa speltips
Crystal Palace mot Leicester, spelstopp 16.00

Påskafton bjuder på en hel del rolig fotboll, och vi hittar det bästa spelet i matchen mellan Crystal Palace och Leicester. Comeon betalar 1.90 på att båda lagen gör mål och det borde vara spelvärt.

Båda lagen har haft problem med försvaret samtidigt som Crystal Palace har hittat formen. Det här är som upplagt för ett 2 – 1 åt något av hållen eller 2 – 2.

Påskdagens bästa speltips
WBA mot Liverpool, spelstopp 14.30

WBA tar sig an Liverpool på hemmaplan och vi tror de har bra chanser här. Liverpool verkar ha lite svårigheter mot mediokra lag och WBA har varit bra på hemmaplan. Comeon ger oss 4.35 gånger pengarna på hemmavinsten och det borde vara spelvärt.

Få 125 % upp till 3000 kr i betting bonus hos Comeon här!

Annandag påsks bästa speltips
Middlesbrough mot Arsenal, spelstopp 21.00

Arsenal är tvärusla för dagen men de ska inte ha några problem med Middlesbrough. Middlesbrough är jättedåliga på fotboll och vi kan inte tänka oss att de kan stå emot Arsenals offensiv.

Vi provar över 3.5 mål till 2.65 gånger pengarna.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.