Spanska Supercupen -
Speltips

Spanska Supercupen

Sport
Spelmarknad:
Real Madrid mot Ateltico de Madrid
Tips:
Real -1
Odds:
2.30
Spelstopp:
19 August 23.00
Spela här!

Missade tyvärr gårdagens spel efter att Chelsea somnat till en liten stund. Chelsea imponerade och skulle aldrig ha släppt in Burnleys ledningsmål. Det öppnade dock för ett fint livespel på Chelsea till 2.00, så alltid något. Nu lämnar vi de brittiska öarna och tar planet ner till den spanska huvudstaden där den Spanska Supercupen ska spelas. Real Madrid tar sig an förra säsongens ligavinnare, Atletico de Madrid i ett dubbelmöte och kvällens match spelas på Bernabeu. Atleticco stod för den mest imponerande insatsen i fotbollseuropa förra säsongen. De krossade Barcelonas och Real Madrids ligaduopol och gick till final i Champions League. Diego Simone gjorde ett jättejobb med klubben, men årets säsong kommer att bli oerhört svår. Efter säsongen så bestämde sig nämligenRoman Abramovich för att åka ner till Spanien och lösa landets nationalskuld genom att tömma Atletico på spelare. De tappade 27 ligamål när Diego Costa gick till Chelsea. De tappade en av världens bästa målvakter när Thibaut Courtois gick tillbaka Chelsea och de tappade en viktig försvarsspelare när Filipe Luís gick till Chelsea.

Real Madrid gjorde dock sitt bästa för att så mycket pengar som möjligt skulle försvinna ur Spanien. De köpte in spelare som Toni Kroos och James (Chamez…..) Rodriguez för pengar som de antagligen tryckt själva nere i källaren på Bernabeu. oavsett hur de finansierade värvningarna så blev Champions League-mästarna ett bättre lag och de ser oerhört svårstoppade ut. Deras offensiv med Bale, Ronaldo, James och Benzema är det mest skräckinjagande anfallet sedan Balotelli och Cassano fick spela ihop i andra halvek mot Costa Rica i Fotbolls-VM. Att de sedan kan ha Kroos och Modric som sittande mittfältare är bara löjligt. Real Madrid påminner mer om ett lag som man kan bygga ihop på Championship Manager 01/02 än ett IRL-lag. Real Madrid kommer göra kaos med merparten av sina motståndare den här säsong och jag tror att lokalrivalen blir säsongens andra offer för Real. Sevilla blev det första, om ni missade den där cupen som avgjordes i Cardiff för någon vecka sedan.

Att Real Madrid vinner med minst 2 mål ger 2.30 hos Betsafe och det känns onekligen som att det finns värde i det spelet. Diego Simone har verkligen lyckats få ut det mesta av sitt lag, men det här blir för svårt och Real kommer att ta chansen att köra över lillebror på hemmaplan. Dessutom: Om lagspelet skulle fallera har Carlo Ancelotti alltid möjligheten att ta fram sin superhemliga taktikpärm. Jag lyckades faktiskt få tag på en kopia och det är ett par väldigt avancerade spel som kan ställa till det för vilket försvar som helst.

ancelottiplaybook

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.