Dagens speltips | Spanien mot Sverige | Handbolls-EM
Speltips

Spanien mot Sverige

Handboll, EM
Spelmarknad:
Spanien - Sverige
Tips:
Spanien -4.5
Odds:
1.90
Spelstopp:
20 January 20:00
Spela här!

Idag ställs de svenska handbollsherrarna mot Spanien och jag tror inte att de håller lika jämna steg som mot Tysken. Betsafe betalar 1.90 på att Spanien vinner med fem bollar och det borde de klara av.

Spela på Handbolls-EM hos Betsafe med 1000 kr extra här!

Sverige höll jämna steg mot Tyskland och vi hade klassisk bonntur när vårt spel hittade hem. Jag tror inte vi kommer behöva samma tur ikväll, då jag tror att Spanien trycker i en extra växel för att varva upp inför slutspelet. Om jag förstår det hela rätt här måste Spanien vinna för att vara helt säkra på att ta sig till semifinal och jag tror inte de har några problem med ett ungt och orutinerat Sverige i vad som är en väldigt viktig match.

Spanien vinner med 33 – 25 och vårt andra handbollsspel för veckan hittar hem.

Matchen börjar 20:00 och ni ser den på TV3 eller på Viaplay, som har varit oförskämda nog att höja priset på sitt sportpaket med mer än 60 %. JAg ska intee ranta för mycket om prishöjningen men det är fanimig bedrövligt. I en tid där valfrihet och “on demand” dominerar sitter den grisfule jävla Per Nunstedt och kliar sig på pungen samtidigt som han mår gott över sitt monopol. Han kan dra åt helvete.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.