Speltips Spanien vs Chile - VM i Brasilien

Spanien förlorade för att Holland spelade väldigt bra och att van Persie och Robben avslutade fantastiskt. Samtidigt var man själva bedrövliga överallt. Casillas var bedrövlig och bjöd på mål. Det spanska mittlåset med Pique/Ramos blev bortgjort. Mittfältet fungerade inte ens och Costa var helt avhuggen där framme. Sedan gjorde även del Bosque det märkliga bytet att ta ut Silva som enligt mig var den som hade lite intentioner i laget. Som sagt, ingenting fungerade.

Samtidigt får man ge lika mycket ros till Holland som ris till Spanien. Framför allt van Persie och Robben ska ha cred. Jag visste att van Persie kunde avsluta, men senast jag såg Robben vara så klinisk framför mål kan jag bara inte minnas. Det holländska mittfältet och försvaret spelade resolut och satte sina motståndare ur balans. Spelarna berömde van Gaal efteråt och hyllade hans taktiska mastermind. Med all rätt.

Jag var inte heller jätteimponderad av Chile. Australien forcerade framåt mer eller mindre hela matchen och Spanien kommer inte blotta sig på samma vis. Ska man göra tre mål framåt igen får man avsluta som van Persie eller Robben. Med en rostig Arturo Vidal tror jag att det kan bli kämpigt att ta kommandot mot spanjorerna.

Jag kan inte hjälpa att tro att Spanien höjer sig mot Chile. En kalldusch kanske var det som behövdes. Jag tror att Costa som inte visade att formen var tillbaka lär få starta på bänken till förmån för Fabregas. Om skärpan finns där, vilken den bara måste finnas nu, ska Spanien vinna den här matchen. Jag hoppas att Spanien tar sig i kragen, börjar rulla boll och tar sig fram till avslut. Chansar på att det är det som kommer att hända och att Spanien leder i halvtid till oddset 2.02 hos Unibet.

 

 

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.