Southampton - Swansea -
Speltips

Southampton – Swansea

Fotboll
Spelmarknad:
Southampton - Swansea
Tips:
U2.5 mål
Odds:
1.72
Spelstopp:
12 August 16.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Det finns mycket kul att spela på en dag som denna – Premier League är i full gång och spelmöjligheterna är oändliga. Jag ger mig in den kanske inte sexigaste matchen Southampton-Swansea.

 

Bet 365 är världens bästa spelbolag. De har ett fantastiskt oddsutbud och är det klart bästa alternativet för betting på Premier League. Öppna ditt konto idag och få 1000 kr i bonus!

 

Gylfi Sigurdsson låg bakom i stort sett allt framåt för Swansea förra säsongen. Trots att laget låg i botten och gjorde typ 30-40 mål mindre än topplagen så kom Gylfi på tredje plats i assistligan. Enligt uppgift så kommer han missa den här matchen pga en pågående övergång till Everton. Till råga på allt så drattade anfallaren Lloriente på arslet under semester och bröt armen. Även han borta alltså. Visst är inlånade Abraham bra, men frågan är om han håller på den här nivån?

Southampton har intressanta anfallare i Austin och Gabbiadini, men Southampton brukar inte ösa in mål vanligtvis och frågan är hur många man kan få in i dag? Southampton har faktiskt inte gjort mål hemma på fem raka ligamatcher – och på de 15 senaste hemmamatcherna så har man gjort fler än ett mål futtiga TVÅ gånger. Av de tio senaste matcherna lagen emellan har endast två slutat med fler än två mål.

Jag testar U2,5 mål till 1.72 på Bet365 – skaffa konto och bonus här.

BB

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.