Dagens speltips | Southampton mot Manchester United | Premier League
Speltips

Southampton mot Manchester United

Fotboll
Spelmarknad:
Southampton - Man Utd
Tips:
X
Odds:
3.00
Spelstopp:
20 September 17.00
Spela här!

Manchester United åker söderut för att ta sig an Southampton på St Marys Stadium. Jag är inte övertygade om Louis Van Gaals storhet och jag tror hemmalaget plockar en poäng här väldigt ofta.

Betsafe betalar 3.00 gånger pengarna på oavgjort och jag tycker tror definitivt att sannolikheten till ett oavgjort resultat är högre än 33 %.

Hämta en bonus värd 1000 kronor och spela på Premier League hos Betsafe här!

Screen Shot 2015-09-18 at 13.21.12

Manchester Untied har börjar ligaspelet på ett godkänt sätt även om jag tycker att de har fått med sig ett par poäng mer än vad de borde ha fått. Louis Van Gaal har varit öppen med att han tycker att det bara är resultaten som räknas. – Det är naturligtvis en bedrövlig inställning. Det enda som borde spela någon roll för moderna idrottstränare är prestationen. Resultat kan gå rätt väg lika lätt som man kan få något resultat mot sig. Det är hög varians inom elitidrott men så länge du levererar bra prestationer kommer poängen att trilla in under säsongen. Men om du utgår från att ett bra resultat är det samma som en bra prestation kommer du stå handfallen när du är på fel sida av resultaten.

Southampton har sett ganska okej ut. Det var väntat att de skulle ta ett steg tillbaka från förra säsongen men de är fortfarande svårslagna. United kommer till matchen utan både Luke Shaw och Phil Jones och det är osäkert om Wayne Rooney kan spela.

Jag tror inte att United har den spets som krävs för att få med sig tre poäng från den här matchen. Southampton är alldeles för svårspelat och 1 – 1 eller 0 – 0 ligger nära till hands.

 

Luke Shaw som har haft en bra säsongsinledning blir borta väldigt länge på grund av ett benbrott.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.