Dagens speltips | Södertälje mot Modo | Hockeyallsvenskan
Speltips

Södertälje mot Modo

Hockey, Hockeyallsvenskan
Spelmarknad:
Södertälje - Modo
Tips:
1
Odds:
2.70
Spelstopp:
16 November 19:00
Spela här!

Det är två klassiska lag som ställs mot varandra i kvällens omgång av Hockeyallsvenskan. Det är en lurig match men jag tror hemmalaget på borde ha en bra chans.

Spela Södertälje till 2.70 gånger pengarna hos mobilbet.com. Öppnar du ett nytt konto kan du dessutom få dubbla bonusar värda 1500 kr!

Södertälje är en klassisk förening som har hamnat i rejäla trubbel. De spelade i Division 1 förra säsongen och nu ligger de sist i Hockeyallsvenskan. Jag tror dock att de borde  ha hyfsade möjligheter till tre poäng i kvällens match. De möter Modo som har uppenbara svagheter och om hemmalaget kan vara lite smarta borde de kunna få med sig vinsten.

Den största svagheten hos Modo heter Andreas Johansson, och är huvudtränare. Johansson har vid flera tillfällen visat att han är en usel tränare och så länge Modo håller fast vid honom kommer de få harva i Hockeyallsvenskan.

Modo har en hel del talanger och borde va det bättre laget. Med det sagt är det alltid svårt att spela att på bortaplan och när man gör det med en jubelidiot bakom bänken blir det extra svårt. De 2.70 gånger pengarna vi får på Södertälje bör ses som bra och jag testar.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.