Dagens Speltips | Södertälje mot BIK Karlskoga |
Speltips

Södertälje mot BIK Karlskoga

Hockey
Spelmarknad:
SSK - BIK Karlskoga
Tips:
1
Odds:
1.80
Spelstopp:
8 October 19.00
Spela här!

Kall dag igår, men det är bara att ta nya tag. Dagens speltips kommer från Södertälje och Hockeyallsvenskan. BIK Karlskoga är på besök och jag kan villigt erkänna att jag missbedömde BIK Karlskoga senast. De såg oerhört slarviga ut. Passningsspelet var dåligt, de drog på sig en hel del onödiga utvisningar och kvalitén i avsluten var minst sagt undermålig.

Nu möter de ett lag som kommer att vara med och slåss om platserna till SHL när våren närmar sig. Jag tror att SSK tar tre poäng här väldigt ofta. BIK Karlskoga såg helt enkelt för dåliga ut senast för att jag ska kunna tro någonting annat. Betsafe ger oss 1.80 på hemmavinsten och det känns klart spelvärt.

I Södertälje ska ni hålla ögonen på Robin Press. Den unge backen har gjort 14 poäng på 10 matcher i ligaspelet och ligger just nu tvåa i poängligan. EN mycket sevärd spelare.

Om ni tar rygg och lämnar in spelet hos Betsafe får ni dessutom upp till 1000 spänn i välkomstbonus. Betsafe är nämligen schyssta nog att dubbla din första insättning.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.