Slovenien - Skottland -
Speltips

Slovenien – Skottland

Fotboll
Spelmarknad:
Slovenien - Skottland
Tips:
Bortaseger
Odds:
2.65
Spelstopp:
8 October 18.00
Spela här!

En hel del VM-kvalmatcher idag, men många “döda” matcher där inte mycket står på spel. Men i grupp F är det fortfarande öppet bakom England och jag väljer att lägga fokuset där.

Det är ganska enkelt faktiskt. Vinner Skottland så slutar man tvåa i gruppen. Men för Slovenien är det bra mycket meckigare. Dels måste man slå Skottland, men dessutom måste Slovakien på något mirakulöst sett tappa poäng hemma mot Malta. Näe, det är nog kört för Slovenien.

Och allt är förstås en viss Harry Kanes fel. Det såg länge ut att bli 0-0 när Slovenien spelade borta mot England i torsdags, men i fjärde övertidsminuten slog Kane till och en mycket viktig poäng gick till spillo för Slovenien.

Hemma har Slovenien varit vrålstarkt och inte ens släppt in mål i kvalet. Men jag tror att det kan bli ändring på det nu. Skottlands spelstil är mycket aggressiv och slovenerna har haft problem med det tidigare. Det blir inte lättare nu när man har två mittfältare avstängda – Valter Birsa och Rene Krhin.

Någonstans i bakhuvudet så vet slovenerna att det är kört. Om inte annat lär det få reda på det när Slovakien säkrat segern mot Malta efter typ en kvart. Skottland kommer fokuserat och med en klar plan. Att vinna till varje pris!

Jag testar den raka tvåan som finns till 2.65 på SuperLenny. Skaffa konto + fläskig bonus här.

BB

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.